Automatische Systemen

Ibix biedt oplossingen op maat voor automatisering van processen voor voorbereiding voorafgaand aan coaten, reinigen en zandstralen die ontwikkeld zijn op basis van de activiteit van de klant. De Techno Supply-divisie van IBIX ontwikkelt technologieën voor roestwerende coating, vlamspuiten van structuren en oppervlakken van beton die op productielijnen geïmplementeerd kunnen worden. Een intern technisch bureau voor onderzoek houdt zich bezig met deze innovatieve systemen die het hoogste technologische niveau combineren met de effectiviteit van standaardmachines.

IBIX kan de klant in vele productiesectoren optimale oplossingen bieden in de vorm van cabines en kasten voor zandstralen en kogelstralen die aangepast kunnen worden qua afmetingen en type gebruik. De veelzijdigheid van de IBIX-technologie komt ook tot uitdrukking in deze uitvoeringsvormen die in een automatische cyclus kunnen werken met verschillende soorten aggregaten en in verschillende productiesectoren, van de bewerking van marmer tot het reinigen van extrusieschroeven, van houtbewerking tot bewerking van technische componenten in de mechanische industrie.

De Tecno Supply-divisie produceert apparatuur voor de automatisering van roestwering door middel van vlamspuiten. De lijnen bestaan uit één productiefase, zijn milieuvriendelijk en in staat om op alle soorten materialen verschillende typen thermoplastische technische polymeren te gebruiken. Deze complexe geautomatiseerde systemen kunnen gebruikt worden in verschillende bedrijfstakken, bijvoorbeeld het bekleden van brandblussers of voor roestwerende behandelingen in de olie- en gasindustrie door middel van thermisch spuiten van thermoplastische poeders op buizen of buckle arrestors. De installaties kunnen alle verrichtingen van de coatingscyclus uitvoeren.