IBIX Special Cleaning

Wat is IBIX?

IBIX is een jong en dynamisch bedrijf met een  commerciële instelling dat op een zeer klantgericht wijze kwaliteitsproducten en -diensten levert. Zekerheid, betrouwbaarheid en de mogelijkheid om gerichte oplossingen te leveren zijn de kernwaarden van ons bedrijf.

IBIX is ontstaan als een uitdaging aan de markt, en opgericht door Caterina en Susanna Giovannini.

Ons Team

Het team van IBIX, dat beschikt over veel ervaring op het gebied van engineering en industrieel ontwerpen, heeft een nieuw technisch geavanceerd systeem voor zandstralen ontwikkeld dat concrete voordelen biedt ten opzichte van reeds bestaande systemen. De technische kenmerken bewezen direct het bedrijf een concurrentievoordeel te verschaffen. Binnen een paar jaar breidt IBIX zich in Italië en de rest van de wereld uit.

Onze technologie

Tegenwoordig is IBIX een toonaangevend bedrijf op het gebied van reiniging en oppervlaktebehandeling en staat haar technologie internationaal bekend om de veelzijdigheid, milieuvriendelijkheid en innovatieve eigenschappen. De micro zandstraalmachines van IBIX zijn lichtgewicht en makkelijk te verplaatsen en zorgen ervoor dat on-site werkzaamheden op vele verschillende gebieden en met talloze toepassingsmogelijkheden uitgevoerd kunnen worden. De zandstraalmachines bieden gebruikers nieuwe zakelijke kansen en een professionele manier van werken.
BEKIJK ONZE PRODUCTEN!

Het verkoopnetwerk

Vandaag de dag is IBIX aanwezig in meer dan 40 landen over de hele wereld, met een sterk netwerk van partners die onze inzet en zakelijke visie delen. De aandacht wordt niet alleen gericht op het product, maar ook op service. Het constante streven naar innovatie en zoeken naar nieuwe oplossingen maken van IBIX een ideale partner voor het bereiken van goede resultaten in de wereld van restauratie en speciale reiniging, het stadsgezicht en industriële reiniging.

Vision

Marktleider worden in de wereld van oppervlaktereiniging, machines bieden die onze idealen van veiligheid, effectiviteit, eenvoud en milieuvriendelijkheid respecteren. De ontwikkeling van reiniging met lucht en luchtreinigers zien als een vooruitstrevende ontwikkeling in de wereld van reiniging, restauratie en conservering. Wie oppervlaktebehandeling uit moet voeren, zal denken: "Ik heb een IBIX nodig".

Mission

Innovatie is de kern van het IBIX-project, onze missie is het creëren van revolutionaire producten die concrete veranderingen bieden. De ervaring, knowhow en de technische aanpak en professionaliteit van IBIX zijn unieke en onnavolgbare waarden, waaruit een nieuwe, wetenschappelijke aanpak van werkzaamheden ten behoeve van conservering en oppervlaktebehandeling voortgekomen is. We willen de ervaring die deze waarden ons gebracht heeft delen, en naast de kwaliteit van onze apparatuur willen we ook onze wereld delen.

WACHT NIET, NEEM NU CONTACT MET ONS OP!

U kunt deelnemen aan een van onze acties, eenvoudigweg informatie opvragen over producten of verzoeken om technische ondersteuning om uw projecten toegevoegde waarde te verlenen.