Restauratie van oldtimer auto's en motoren

In vergelijkende tests en onderzoeken die uitgevoerd zijn door toonaangevende autofabrikanten, komt de milieuvriendelijke IBIX-zandstraalmachine uit de bus als het meest doeltreffende apparaat voor het verwijderen van roest en mechanisch poederslijpen in de carrosserie-industrie. Dankzij de nauwkeurige afstelling van druk en het schurende mengsel, is de milieuvriendelijke IBIX-zandstraalmachine zeer effectief bij de selectieve verwijdering van oude verf en roest en het slijpen van geverfde metalen oppervlakken zonder dat plaatvervorming optreedt.

Het oppervlak dat met het IBIX-systeem gereinigd of mechanisch "geslepen" is, is perfect voorbereid om het vervolgens te coaten, en er zijn geen tussenliggende werkzaamheden nodig.
Het IBIX-systeem is perfect voor voorbereiding op coaten van lichtmetalen wielen.

De milieuvriendelijke IBIX-zandstraalmachine wordt met het IBIX ART-aggregaat normaal gesproken door specialisten en liefhebbers gebruikt als "poederslijper" bij het restaureren van oldtimer auto's en motorfietsen, voor het verwijderen van roest en oude verf en voorbereiding op opnieuw coaten van de carrosserie.

Bij de restauratie van oldtimers en motoren kan de IBIX-apparatuur gebruikt worden met natriumbicarbonaat om motoronderdelen, chroom, enz. in de oorspronkelijke staat terug te laten keren (verwijdering van koolzuur), omdat het afzettingen en vet verwijdert en de oppervlakken reinigt zonder te krassen en met behoud van de glans.

WACHT NIET, NEEM NU CONTACT MET ONS OP!

U kunt deelnemen aan een van onze acties, eenvoudigweg informatie opvragen over producten of verzoeken om technische ondersteuning om uw projecten toegevoegde waarde te verlenen.