Metaalconstructies industriële coatings

De milieuvriendelijke IBIX zandstraalmachines zijn het perfecte, mobiele en gebruiksvriendelijke apparaat voor zandstralen voor verwijdering van bramen, lassen, verwijdering van walshuid, spotstralen, voorbereiding op lakken en coaten van constructies van staal, aluminium, roestvast staal, herstel van gelakte artefacten, enz. Het gebruik van IBIX ART, het speciale aggregaat voor droog schuren en de micrometrische afstelling van de door het ergonomische en compacte IBIX-pistool geleverde stroom, zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd kan worden zonder verspreiding van stof in het milieu, en maakt het mogelijk dat op basis van de specifieke afwerkingsbehoeften een gecontroleerde ruwheid bereikt wordt.

Met draagbare milieuvriendelijke IBIX zandstraalmachines met natriumbicarbonaat kunnen verontreinigingen of coatings verwijderd worden zonder dat ruwheid ontstaat, en met de IBIX methode voor nat stralen wordt een perfect gepolijst oppervlak bereikt.

WACHT NIET, NEEM NU CONTACT MET ONS OP!

U kunt deelnemen aan een van onze acties, eenvoudigweg informatie opvragen over producten of verzoeken om technische ondersteuning om uw projecten toegevoegde waarde te verlenen.