Restauro

Het IBIX®-systeem wordt aanbevolen voor het reinigen van alle soorten natuursteen, graniet, zandsteen, kalksteen, marmer en travertijn.

De IBIX® Cleaning-methode is geïndiceerd voor de reiniging van monumentale werken van steen, oude terracotta en baksteen, werken die bijzonder delicaat zijn en die roetplekken, vlekken door atmosferische deeltjes, koolzuur en afzettingen die zich in het materiaal vastgezet hebben vertonen. Deze methode maakt het mogelijk om de natuurlijke beschermingslaag van het artefact te behouden (oude patina).

Het IBIX-spuitpistool, lichtgewicht en makkelijk te hanteren, en het grote assortiment aan aanpasbare mondstukken, zijn met name nuttig voor werkzaamheden aan decoraties, versierde stroken, lijstwerken en ondersnijdingen.

De IBIX®-methode voor droog schuren door gecontroleerd spuiten met calciumcarbonaat van kunstwerken "CarbonArt Z6®", is het in het bijzonder geschikt voor het reinigen van zeer poreuze ondergronden of ondergronden in zeer slechte staat en bijzonder delicate decoraties.

De slagkracht mag nooit meer dan 1,5 bar zijn, en het Ibix-spuitpistool moet op een afstand van ongeveer 30/40 cm gehouden worden.

De IBIX® H20 methode voor droog schuren door gecontroleerd spuiten met calciumbicarbonaat van kunstwerken "CarbonArt Z5®" en verneveld water is het ideale reinigingssysteem voor niet-poreuze ondergronden van steen of marmer waarvan grote delen op een vrij gelijkmatige manier vervuild zijn.

Door het lage waterverbruik is de noodzaak van inzameling van afvalwater zo veel mogelijk beperkt.

WACHT NIET, NEEM NU CONTACT MET ONS OP!

U kunt deelnemen aan een van onze acties, eenvoudigweg informatie opvragen over producten of verzoeken om technische ondersteuning om uw projecten toegevoegde waarde te verlenen.