Zandstraalsystemen

De systemen voor zandstralen en micro luchtschuren IBIX Special Cleaning zijn innovatieve technologieën waarmee de verwerkingstijden, de te verwijderen restanten en de arbeidskosten met betrekking tot de traditionele technieken van schoonmaken en behandeling drastisch kunnen worden verminderd. Milieuvriendelijk en veilig, gebruiken de machines van IBIX alleen niet-giftige en niet-vervuilende materialen, die optimaal rekening houden met het milieu en met de operators.

De machines van IBIX zijn geheel vervaardigd van aluminium, licht in gewicht en gemakkelijk mee te nemen. Het gebruik ervan vereist geen gekwalificeerde operator, en ze kunnen worden gebruikt in de openlucht, zonder dat er grote werkplaatsen nodig zijn.

De machines zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, met een verschillende tankinhoud. (3l,9l,25l, 40l,60l) Het kiezen van het juiste model en de verschillende mogelijkheden van instelling en afstelling maken de machines van IBIX uiterst veelzijdig en in staat om met dezelfde doeltreffendheid te functioneren in vele toepassingsgebieden. Deze kenmerken maken van de IBIX zandstraalmachines een uitstekende gelegenheid tot investering in een technologie die zijn waarde bÿ verloop van tijd niet verliest en zorgt voor een veilig middel voor professionalisering en groei voor elk bedrijf.